apofraxeis

  
  

Πλήρες πακέτο υπηρεσιών παρέχουν οι εταιρείες αποφράξεων

apolymanseis-apofraxeis-vothron

Η κύρια εργασία των εταιρειών αποφράξεων σχετίζεται φυσικά με το ξεβούλωμα των σωληνώσεων που απαρτίζουν το αποχετευτικό δίκτυο, εργασία που όχι μόνο είναι σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος αλλά και επ’ ουδενί λόγω δεν μπορεί να περιμένει. Γι’ αυτόν τον λόγο οι επιχειρήσεις του κλάδου λειτουργούν όλο το 24ωρο και σπεύδουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο σημείο που θα τους υποδειχθεί για να αναλάβουν δράση.


Ωστόσο υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρείες αποφράξεων και έτσι καθίστανται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία των πολυκατοικιών. Εκτός από τις αποφράξεις ενίοτε αναλαμβάνουν απολυμάνσεις, απεντομώσεις, καθαρισμούς κτιρίων, ενώ συνεργαζόμενες με συναφείς επαγγελματίες μπορούν να πραγματοποιούν καλλωπισμούς προσόψεων, ελαιοχρωματισμούς ή ακόμη και την εκτύπωση και την είσπραξη κοινοχρήστων.
Αναλαμβάνουν ακόμη εκκενώσεις βόθρων ή δεξαμενών και οποιοδήποτε πρόβλημα υπερβαίνει τα όρια του διαμερίσματος. Θα λέγαμε πως αν οι υδραυλικοί αποτελούν την πρωτοβάθμια φροντίδα «υγείας» του αποχετευτικού των διαμερισμάτων, οι εταιρείες αποφράξεων συνιστούν τη… δευτεροβάθμια υπηρεσία που ασχολείται με τα βαρύτερα «περιστατικά» που αφορούν την πολυκατοικία στο σύνολό της.
Εκείνο που καθιστά τις εταιρείες αποφράξεων ανίκητες στον πόλεμο κατά των αποφρακτικών προβλημάτων είναι, πέρα από τον επαγγελματισμό των υπαλλήλων τους και την άμεση παρουσία τους, η τεχνική υποδομή που διαρκώς βελτιώνεται. Νέα «όπλα» μπαίνουν συνεχώς στη φαρέτρα τους και κάνουν την εργασία τους εξαιρετικά αποτελεσματική και γρήγορη. Κάθε επιχείρηση διαθέτει έναν στόλο από βυτιοφόρα και αντλιοφόρα ώστε να είναι δυνατή η παρουσία της εταιρείας σε περισσότερα από ένα μέρος ταυτοχρόνως.
Εκτός από τα υπερσύγχρονα οχήματα οι εταιρείες αποφράξεων έχουν στη διάθεσή τους και πολλά εργαλεία για τα ξεβουλώματα των σωληνώσεων, όπως είναι τα σπιράλ, οι μηχανικές ατσαλίνες, κλειδιά υδραυλικών σωληνώσεων, εύκαμπτοι αγωγοί αποχέτευσης, βεντούζες και άλλα. Και σε αυτές τις εργασίες πάντως ο ψηφιακός κόσμος δίνει το «παρών», αφού ψηφιακές κάμερες χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό των προβλημάτων στους σωλήνες και CDs δίνονται στους πελάτες για να διαπιστώσουν ότι το δίκτυο είναι πλέον εντάξει.
Οι τιμές για τις υπηρεσίες που παρέχουν οι εταιρείες αποφράξεων ποικίλλουν ανάλογα με την εργασία και τον χρόνο που πρέπει να αφιερωθεί σε κάθε πρόβλημα. Ωστόσο έχει δοθεί πολύ μεγάλη σημασία στη συγκράτηση των τιμών, δεδομένης της οικονομικής κρίσης αλλά και της κοινωνικής διάστασης της εργασίας τους, αφού τα ελληνικά νοικοκυριά δεν θα πρέπει να στερηθούν μια πολύτιμη υπηρεσία που αφορά την υγιεινή, την ποιότητα ζωής και την υγεία των μελών τους. Εξάλλου ο ανταγωνισμός από μόνος του ρυθμίζει τις τιμές έτσι ώστε να είναι προσιτές για τους καταναλωτές.
Οι εταιρείες αποφράξεων αξιοποιούν το Διαδίκτυο για την παρουσίαση των υπηρεσιών τους αλλά και του τιμοκαταλόγου ώστε ο υποψήφιος πελάτης να έχει καλύτερη εικόνα για την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά. Λαμβάνοντας λοιπόν κανείς υπόψη του παραμέτρους όπως η έδρα της εταιρείας και το πόσο κοντά βρίσκεται στην πολυκατοικία του, το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών και τις τιμές που αναφέρονται, αλλά και τυχόν γνώμες από άλλους πελάτες που εξυπηρετήθηκαν, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα εταιρειών αποφράξεων για την επίλυση ή, ακόμη καλύτερα, για την πρόληψη των τόσο ενοχλητικών αποφρακτικών προβλημάτων.   

 

Μόνιμες λύσεις αποκαταστάσης αποφράξεων αποχέτευσης οικιακού & δημοσίου δικτύου:

 1. Υπερχειλισμένες τουαλέτες
 2. Βουλωμένες μπανιέρες
 3. Φραγμένα Ντουζ
 4. Ανενεργές υδρορροές
 5. Νεροχύτες - σιφώνια
 6. Φρεάτια συγκέντρωσης υδάτων
 7. Οριζόντιες - Κάθετες στήλες πολυκατοικιών

Η apofraxeis24h | αποφράξεις αποχετεύσεων εκτός του κέντρου Αθήνας παρέχει αδιάλλειπτα τις υπηρεσίες της σε όλο το Νομό Αττικής:

Επίσης διεκπεραιώνουμε συναφείς εργασίες με τον αποφρακτικό κλάδο όπως:

 1. Εκκενώσεις - Αδειασμα Βόθρων
 2. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
 3. Κοπές ριζών από εσωτερικό αγωγών
 4. Βιντεοσκοπήσεις εσωτερικού αποχετευτικών δικτύων

Η επιλογή μας για την αποκατάσταση των αποφράξεων εγγυάται:

 • Μηδενικούς χρόνους αναμονής
 • Λύσεις μόνιμου χαρακτήρα που αποτρέπουν την επανεμφάνιση της δυσλειτουργίας
 • Οικονομικές τιμές
 • 24ωρη εξυπηρέτηση

Τα συνεργεία μας αποτελούνται από άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς που θα επιλύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με απόλυτη επιτυχία μιας και διακατέχονται από υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας αλλά έχουν και στη διάθεση τους προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό, αποτελούμενο από:

Ηλεκτροκίνητα υδροπιεστικά

Βυτιοφόρα οχήματα

Ριζοκοπτικές μηχανές

Πανίσχυρες αντλίες αναρρόφησης

Κάμερα βιντεοσκόπησης εσωτερικού αγωγών

 
Καλέστε μας ανά πάσα ώρα και στιγμή, ακόμα και σε εορτές και αργίες και ξενοιάστε από τις αποφράξεις

με 40χρονη εμπειρία, αποτελούμε εγγύηση για αποφρακτικές δυσλειτουργίες σε:

 • Διαμερίσματα
 • Μονοκατοικίες
 • Νοσοκομεία
 • Σχολεία
 • Βιοτεχνίες
 • Βιομηχανίες
 • Πλοία
 • Δημόσιες υπηρεσίες